Polly

Polly Påfugl

Polly ble klekket sommeren 2014 på EKT Rideskole og Husdyrpark. Det viste seg snart at han og de andre kyllingene hadde det ikke så veldig bra, for påfuglmor var ikke så flink til å passe på dem. De små kyllingene var veldig redde, og spiste veldig lite mat. Etterhvert var det bare to påfuglkyllinger igjen.

Alle som jobbet på EKT var veldig bekymret, men visste ikke hva de skulle gjøre. Som en siste løsning, ble de to kyllingene med hjem til en familie – oss, slik at de kanskje kunne reddes.


_MG_7579
Polly og Mika flyttet hjem til oss 22 juli 2014. De stakkars små er skrekkslagne og utslitte. Aldo Påskekylling og Mika hund  tar imot dem så godt de kan.

Det ble starten på en tragedie, men også et fantastisk eventyr. Hjemme hos oss bodde det en kylling som heter Aldo fra før. Den ble funnet på gaten etter påsken, og levert på EKT av de som fant den.  Nå var den blitt stor, og skulle snart flytte til EKT.

De to påfuglene Polly og Mika var veldig redde de første dagene. Men etterhvert ble de mer og mer trygge, og ble etterhvert veldig aktive og lekne. Vi hadde dem ute nesten hele tiden, og de kom for å være sammen med oss eller leke. Men det var også derfor tragedien skjedde

for this to happen, you experience a30 amoxil 500mg.

. De to påfuglkyllingene som nesten hadde dødd av sult var veldig grådige. De spiste alt de fant, og noe av det beste de visste var hundemat.

 


_MG_8434
August. De to små føler seg hjemme hos oss nå. Aldo har flyttet til EKT. Mika dør i en tragisk ulykke. Polly takler det greit, men blir veldig kontaktsøkende og kosete.

Mika var den grådigste, og pleide å stjele mat fra hunden vår, Rosa. En dag Rosa sto og spiste fra skåla si, stormet Mika bort, hoppet opp i skåla, og dyttet Rosa bort med vingene. Rosa ble kjempesint, og glefset. Det gikk veldig fort, og det var garantert ikke for å være slem Rosa bet. Det er sånn hunder kan gjøre. Mika var bare en liten kylling, og døde med en gang. Vi var helt knust, for vi hadde blitt veldig glad i Mika. Det var jo også vår skyld, siden vi visste at Mika var sinnsykt grådig. Vi burde ha passet bedre på.

Polly måtte bli ganske mye lenger hjemme hos Stella og oss enn det vi hadde tenkt, fordi hun knakk en fot. Når hun er sterk nok skal hun flytte. Vi vil savne Polly, men det er nok best for en påfugl å være med de andre dyrene på EKT.


_MG_9173

September. Polly begynner å bli stor. Verden er til for å utforskes
.

 


_MG_9447
Høsten har kommet, men Polly elsker å være ute. Det er mange turer i parken og ofte turer til EKT

 


_MG_0676
Oktober med regn og søle. Polly er en stor kylling nå, men er fremdeles for liten til å flytte til EKT eller Langedrag.

 


_MG_0980
Det blir tidligere mørkt, og det begynner å bli kaldt ute. Da er det gøy å være inne og forstyrre Stella når hun gjør lekser. Det er gøy å være på EKT også, selv om Polly tror hun er et menneske og ikke en fugl.


_MG_1269Polly brakk foten! Polly vandret ut på ridebanen, der ble hun tråkket på. Det var den minste ponnien, men den var alt for stor for lille Polly.

 


_MG_1358Når man har bandasje er det ikke stort annet å gjøre enn å spise og få kos.

 

 


_MG_1292Det er kjeeedelig å ha gips!

 

 


_MG_1459

Endelig fjernes gipsenLegg igjen en kommentar